UITSTAP OOSTENDE

vrienden van ‘t veloken,

Een van de hoogtepunten van ons wielerseizoen is weeral jammer genoeg voorbij,

Met 14 vertrokken we voor 100 km naar onze verblijfplaats aan het “zeitje”, aan hotel LE Bassin werden we opgewacht door  de mensen die met de auto voorop gereden waren zodat we samen een eerste pintje konden nuttigen, we hebben 3  dagen kunnen genieten van een heerlijk verblijf en zeer lekker eten, op zaterdag maakten we een fietstocht met 10 personen naar Diksmuide  goed voor 84 km. Op zondag keerden we op onze stappen terug en aten nog een sandwichken in ons lokaal, Het was weeral een gaslaagd weekend alleen jammer dat een tennisser op de fiets ons pad kruiste, waardoor we Rudi nu spoedig herstel moeten toewensen, we willen ook langs deze weg Willy en Noel bedanken voor het vervoer van bagage en proviand, en zeker Eddy om het mogelijk te maken dat we dit weer konden meemaken, Van harte bedankt in naam van alle medereizigers.

Philippe

niets dan lachende gezichten

voor vertrek naar lokeren

onze ladies

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>