Over ons

‘De Raepespurters’

is een wielertoeristenclub uit Lokeren aangesloten bij de Wielerbond Vlaanderen (WBV). Wij proberen zo goed mogelijk het sportieve en het recreatieve van het fietsen te combineren. Op zaterdag leggen we de nadruk op het sportieve, op zondag willen we vooral in groep rijden. We fietsen zowel op de weg als met de mountainbike (voornamelijk in de winter) volgens een kalender. Dit alles proberen we zo gezellig mogelijk te houden. In die optiek doen we jaarlijks ook een driedaagse, en nemen we deel aan de Belgian Cycling Happening (al dan niet met overnachting).
Zelf organiseren we een 5-tal keer per jaar een eigen rit, cyclo of VTT. Tenslotte hebben we als iedere rechtgeaarde club ook nog een ‘souper’ en een ‘BBQ’. Binnen de club hebben we fietsers van alle kwaliteiten, en de leeftijd varieert van 40 tot ?? In die optiek kunnen we zo langzamerhand wat nieuw bloed gebruiken, en willen we mensen aansporen om iets sportiever te leven.

Oostende

Lid worden??

Eerst en vooral kun je enkele keren meefietsen. Indien dit je bevalt kun je lid worden. Het lidgeld bedraagt 70 € per jaar.

In het lidgeld is kledij, aansluiting bij de bond, verzekering en bijdrage  aan de sociale activiteiten voorzien

Voor nieuwe leden vragen we het eerste jaar 210€. Dit telt dan voor de eerste drie jaar, en je krijgt 5 stuks kledij. Verder kledij is verkrijgbaar tegen aankoopprijs. Afhankelijk van de kastoestand en van de deelnames aan de verschillende ritten wordt er verder kledij toegewezen.

Van onze leden verwachten we dat ze regelmatig met de groep rijden en een handje helpen bij onze organisaties.

Kids lidmaatschap: 10 euro

Contact

Lokaal

Pompierken (Lepelstraat 11)
9160 Lokeren

Correspondentie

Saey Patrick
Doorslaardorp 36/201
9160 Lokeren
raepespurters@gmail.com

Aangesloten bij WBV